Διαχείριση Social Media

Διαχείριση Social Media – Διαφήμιση Facebook
Εν έτη 2018, η σωστή διαχείριση Social Media και η Διαφήμιση Facebook είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση. Πως μπορούμε απλά να συνειδητοποιήσουμε τη σημαντικότητα της παρουσίας μας στο Facebook, στο Instagram και στα υπόλοιπα Social media; Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναλογιστούμε ότι όλοι έχουν κάποιο προφίλ σε ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργήστε την δική σας κοινότητα, αλληλεπιδράστε με τους πελάτες σας και βρείτε νέους, αναπτύσσοντας την εταιρία σας.

Είναι πλέον φανερό ότι οι παραδοσιακοί διαφήμιση χάνει έδαφος λόγο της διαδραστικότητας που προσφέρει το διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο μέγιστο τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει μια επαγγελματική διαχείριση Social Media. Χρησιμοποιήστε τη διαφήμιση Facebook, ως ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης της εταιρίας σας.Γιατί χρειάζομαι επαγγελματική διαχείριση Social Media – διαφήμιση Facebook?
Με την σωστή διαχείριση social media και τη διαφήμιση Facebook, χτίζετε μία μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα δημιουργείτε νέες. Η διαχείριση των επαγγελματικών σας προφίλ απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και ως γνωστόν, ο χρόνος μεταφράζεται σε χρήμα. Έτσι ξοδεύονται δεκάδες ώρες κάθε μήνα, που σας αποσπούν από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της επιχείρησης σας. Επιπλέον, για να έχουμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα χρειάζεται να γνωρίζουμε:

Όλες τις παραμέτρους του Facebook ad manager, για τη δημιουργία στοχευμένων και αποδοτικών διαφημίσεων.
Γνώσεις προγραμματισμού, για την εγκατάσταση του Facebook pixel στο website σας.
Προγράμματα επεξεργασίας εικόνας (Photoshop, illustrator κτλ.) Για να δημιουργήσετε τα απαραίτητα γραφιστικά που θα προσελκύσουν το κοινό σας (cover image, profile picture, post graphic design).
Γνώσεις Marketing, ώστε να οργανωθεί μια σωστή στρατηγική ανάπτυξης της εταιρικής σας εικόνας στα κοινωνικά δίκτυα.
Γνώσεις Content Marketing, ώστε να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιεχόμενο που θα περάσει στο κοινό σας το μήνυμα που χρειάζεται.
Άμεση ανταπόκριση, σε μηνύματα και κριτικές πελατών.Απαραίτητα βήματα για τη διαχείριση Social Media από εμάς;
Στην COPE Digital Agency, στοχεύουμε στο να κάνουμε τα Social Media ένα επαγγελματικό εργαλείο, που θα επιφέρει αποτέλεσμα. Τα πρώτα βήματα για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς απαιτούν την βοήθειά σας και είναι τα εξής:

Βήμα 1ο - Περιγραφή της εταιρίας σας
Περιγραφή της εταιρίας σας και του κλάδου που δραστηριοποιείτε η επιχείρησή σας. Εμείς θα συνεχίσουμε στην έρευνα του ανταγωνισμού σας, ώστε να επιλέξουμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.
Βήμα 2ο - Επιλογή Social Media
Βήμα 3ο - Στρατηγικός σχεδιασμός
Βήμα 4ο - Δημιουργία προφίλ
Βήμα 5ο - Διαχείριση προφίλ
Βήμα 6ο - Παρακολούθηση & βελτιστοποίησηΤι προσφέρουν τα Social Media;
Η προβολή των επιχειρήσεων στα Social Media και η διαφήμιση Facebook βελτιώνουν σημαντικά την εικόνα της εταιρίας σας. Μπορείτε να χτίσετε σχέσεις και να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας, αυξάνοντας παράλληλα την αναγνωρισιμότητα σας. Μετά την κατασκευή ιστοσελίδας, μέσω της σωστής διαχείρισης social media, μπορείτε επίσης να αυξήσετε σημαντικά την επισκεψιμότητα του website ή του e-shop σας. Αυτό μεταφράζεται φυσικά ως αύξηση των πωλήσεων στα προϊόντα ή στις υπηρεσίες που παρέχετε.

Αρχική