Ποιοί είμαστε

To MY AIGAIO ιδρύθηκε το 2018 με τη μορφή της ατομικής εταιρείας. Διαπιστώθηκαν έγκαιρα οι τάσεις της αγοράς και οι νέες τεχνολογίες στο χώρο των εκτυπώσεων. Η επιχείρηση τότε εγκαθίσταται σε κτίριο στην περιοχή της Ερμούπολης και επενδύει σημαντικό κεφάλαιο σε νέο, σύγχρονο εξοπλισμό.

Το ΜY AIGAIO καταφέρνει να προσελκύσει εταιρείες-πελάτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποδεικνύοντας ακόμη και στους πιο δύσπιστους, ότι η ποιότητα και η συνέπεια δεν βρίσκεται μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά μπορεί να έρθει κι από ένα νησί των Κυκλάδων.

Πλέον ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αναθέτουν δουλειές στο MY AIGAIO, το οποίο γίνεται μόνιμος προμηθευτής τους. Δραστηριοποιείται στον τομέα των γραφικών τεχνών, των ψηφιακών εκτυπώσεων, και του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Με ενθουσιασμόδημιουργικότηταόραμα και επαγγελματισμό, το MY AIGAIO δημιουργεί και τυπώνει τα καλύτερο για την επιχείρησή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:

Η εταιρία μας διαθέτει νέο και σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και έμπειρο προσωπικό, προσφέροντας σας άψογη ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Η υψηλή ποιότητα και η γρήγορη εξυπηρέτηση είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη.

Ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις, ενσωματώνουμε νέες τεχνολογίες και είμαστε ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις στον τομέα των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων και του web designing.