Η Ελπίδα Ρούσσου υποψήφια με το συνδυασμό “Η Σύρος που Αξίζουμε”

Η Ελπίδα Ρούσσου υποψήφια με το συνδυασμό “Η Σύρος που Αξίζουμε”

 

Η Ελπίδα Ρούσσου υποψήφια με το συνδυασμό "Η Σύρος που Αξίζουμε"

Άλλη μία υποψηφιότητα ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα “Η Σύρος που Αξίζουμε, για το συνδυασμό του Γιώργου Μαραγκού. Πρόκειται για την Ελπίδα Ρούσσου, η οποία θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

“Η αλλαγή που όλοι αναζητάμε έρχεται εκ των έσω. Πιστεύω ακράδαντα πώς όλα μπορούν να επιτευχθούν, αρκεί να υπάρχει σύμπνοια, συνεργασία, εμπιστοσύνη, κατανόηση και αγάπη όλων μας για το κοινό καλό. Παρατηρώντας την πορεία του νησιού τα τελευταία 5 έτη, επιλέγω να αποτελέσω μέρος αυτής, έχοντας εμπιστοσύνη στις θεμελιώδεις αξίες αυτού του συνδυασμού που αποτελούν εγγύηση για το παρόν αλλά και για το μέλλον του νησιού μας”, αναφέρει στη δήλωσή της.

Βιογραφικό

Η Ελπίδα Ρούσσου γεννήθηκε στη Σύρο το 1983 και κατοικεί μόνιμα στην Ερμούπολη. Είναι πτυχιούχος Σχεδιασμού & Παραγωγής Ενδυμάτων του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, πιστοποιημένη Εισηγήτρια Σατυανάντα yoga και απόφοιτος του Τμήματος «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ» του Δ.Ι.Ε.Κ. Σύρου. Γνωρίζει την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.

Ως και το 2011 εργαζόταν ως ενδυματολόγος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Αθήνα. Από το 2011, οπότε κι επέστρεψε στη Σύρο, έως σήμερα, εργάζεται σε χώρους ευεξίας και γυμναστήρια ως εισηγήτρια γιόγκα (yoga instructor). Είναι, επίσης, Προπονήτρια Πετοσφαίρισης (volley) στην ακαδημία Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ. Παράλληλα, έχει εργαστεί και ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε ξενοδοχείο.

Από το 2018 παραδίδει εθελοντικά τάξεις yoga στο σύλλογο Ρευματοπαθών Σύρου «Ίασις», ενώ από το 2012 είναι μέλος της εκκλησιαστικής χορωδίας Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Σύρου.