Εκλογές 2019 – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”: Στο πλευρό Χατζημάρκου και η Βούλα Μπακάλου (Νάξος)

Εκλογές 2019 – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”: Στο πλευρό Χατζημάρκου και η Βούλα Μπακάλου (Νάξος)

 

“Καλωσόρισες Βούλα Μπακάλου, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Η Νάξος, και ακόμα περισσότερο η Απείρανθος, ξέρει την αγάπη σου και το πάθος με το οποίο υπηρετείς το μέλλον του τόπου σου. Καλωσόρισες, σε μια ομάδα που μοναδικό στόχο έχει την πρόοδο των νησιών μας και των νησιωτών και αυτό το έκανε πράξη. Καλωσόρισες Βούλα, στην ομάδα που έβαλε τέλος στην περόδο των χαμένων ευκαιριών για την Περιφέρεια μας. Απέναντι μας, οι δυνάμεις που ευθύνονται για όλες αυτές τις χαμένες ευκαιρίες, διπλα μας η κοινωνία, που πλέον κατάλαβε”. Με τη δήλωση αυτή, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, και επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” υποδέχτηκε την Βούλα Μπακάλου, στο ψηφοδέλτιό του ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου…

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει: ”  Την  υποψηφιότητα της Βούλας Μπακάλου, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”. Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της  να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Περιφερειακής Ενότητας Νάξου, αναφέρει:

“Αποφάσισα τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, γιατί θαύμασα τον δυναμισμό του στη διεκδίκηση των ευκαιριών για τα νησιά μας.
Ως νέος άνθρωπος που κατοικώ μόνιμα σ’ ένα ορεινό χωριό του Αιγαίου, θέλω να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να υπάρχει ζωή αλλά και μέλλον σε όλα αυτά τα μικρά χωριά που αφανίζονται. Οι δυνατότητες των νησιών μας είναι μεγάλες αλλά αναξιοποίητες ακόμα. Μαζί θα πετύχουμε αυτά που δικαιούμαστε, ακόμα και στο πιο ορεινό σημείο του Νότιου Αιγαίου”.

Βιογραφικό

Η Βούλα Μπακάλου γεννήθηκε το 1986 στην Απείρανθο της Νάξου, όπου και μεγάλωσε. Διανύει το 2ο έτος των σπουδών της στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού.
Δραστηριοποιείται  15 χρόνια στον χώρο της εστίασης και από το 2011 είναι συνιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Απείρανθο. Εργάστηκε στον Δήμο Δρυμαλίας, με πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας, τα έτη 2008-2009.
Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Απεραθίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Φανάρια»  το 2009. Έχει επάρκεια στην Αγγλική Γλώσσα και στη χρήση Υπολογιστών.