Θρήνος στο δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής

Θρήνος στο δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής

 

Ο Βασίλης Λυριτζής πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης (02/04/2019) μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του το τελευταίο διάστημα. Την είδηση ανακοίνωσε ο επί χρόνια συνοδοιπόρος του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, Δημήτρης Οικονόμου. Είπε: «Είναι σα να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα βαρύ πλήγμα για μένα. Αυτό μόνο μπορώ να πω».

Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε πολύ νέος, σε ηλικία 61 ετών και ήταν ένας δημοσιογράφος με ψύχραιμη φωνή και ιδιαίτερο χιούμορ. Ταλαιπωρήθηκε πολύ τον τελευταίο χρόνο από την ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του. Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης, νικημένος από τον καρκίνο.

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία τον τελευταίο μήνα όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον οποίο υπήρξαν «δίδυμο» στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο μέχρι πριν από μερικούς μήνες. Ξεκίνησαν να συνεργάζονται το 1989 και η αυλαία της επαγγελματικής τους σχέσης έπεσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Βασίλης Λυριτζής αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΙ.

Με τον Δημήτρη Οικονόμου, εκτός από την επαγγελματική σχέση, τους ένωναν και οικογενειακοί δεσμοί, αφού είχαν γίνει κουμπάροι.

Δείτε τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτισε τον Βασίλη Λυριτζή ο Δημήτρης Οικονόμου…

Πηγή : newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Next Post

Συνάντηση κ.Γιώργου Μαραγκού με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο, τη Διοικητική Επιτροπή και υπηρεσιακά στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Τε Απρ 3 , 2019
Συνάντηση κ.Γιώργου Μαραγκού με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο, τη Διοικητική Επιτροπή και υπηρεσιακά στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο, τη Διοικητική Επιτροπή και υπηρεσιακά στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαραγκός, την Τρίτη 02 Απριλίου 2019, παρουσία του Πρόεδρου του Δημοτικού […]