Νέα επιτυχία για τον Αθλητισμό της Τήνου! Κουπάτος ο Ποσειδώνας !!!

Οι κορασίδες του Ποσειδώνα, συμμετείχαν στο φετινό Final 4 για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων, στη Σύρο. Ένώ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πανναξιακού ΑΟΝ στο πρώτο παιχνίδι και να περάσουν στον τελικό, κατάφεραν να περ΄σαουν στον μικρό τελικό όπου ο Ποσειδώνας Τήνου έκανε την ανατροπή και κατάφερε να κερδίσει τον Α.Ο Θήρας και να πάρει την 3η θέση στο tie break, μετά από συναρπάστικό αγώνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα κορίτσια που πίστεψαν στον εαυτό τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρόλους τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς βασικών παικτριών καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, που αποσυντόνησαν την ομάδα και έκαναν τον κάθε αγώνα πιο δύσκολο.

Συγχαρητήρια αξίζουν και τον προπονητή Γιώργο Αλτουβά για την ακούραστη προσπάθειά του να ανεβάσει την ομάδα σε τόσο ψηλό επίπεδο σε τόσο λίγο χρόνο.

Την σκυτάλη παίρνουν τώρα οι παγκορασίδες με στόχο το Final 4 στις επόμενες εβδομάδες. 

Α. Διαιτητής: Καλπακίδου Παναγιώτα, Β. Διαιτητής: Συρίγος Ματθαίος Σημειωτής: Κούτρα Μαργαρίτα

Α.Ο Θήρας – Ποσειδώνας Τήνου 2-3 (25-15, 17-25, 23-25, 25-19, 12-15)

Α.Ο Θήρας: Μπάγια, Εσκιόγλου (λ), Ζαγκάνι(λ), Μπουρίκα, Τσαλάι, Γλέζου, Κυριαζή, Δρόσου, Φουστέρη, Νταιλάνι, Φύτρου, Μουχαντρί.

Α.Ο Ποσειδώνας Τήνου: (Αλτουβάς)Μαραγκού, Μεταξά, Γιαβρεδέλη Τάτση Ε, Λεβαντίνου, Βλαχάκη, Αναστασιάδου Α-Σ, Τάτση Ε, Ασημομύτη, Βιδάλη (λ) , Αναστασιάδου Ν, Λιανού, Πατρινού (λ), Σουράνη.

 

 

 

Πηγή : tinostoday.gr