Πάνω από 1.600 αθλητές θα τρέξουν στο φετινό Syros Run 2019

Αντίστροφη μέτρηση για το σημαντικό αθλητικό γεγονός της Σύρου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Πάνω από 1.600 αθλητές θα τρέξουν στο φετινό Syros Run 2019

Πολύ μεγάλη ανταπόκριση έχει η φετινή διεξαγωγή του Syros Run, καθώς πάνω από 1.600 αθλητές θα τρέξουν στους δρόμους της Ερμούπολης, το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Παρ’ όλο που οι εγγραφές έχουν κλείσει, το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αθλητών συνεχίζεται. Ήδη στην πλατεία Μιαούλη έχει στηθεί το κιόσκι από το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν από σήμερα έως και το Σάββατο το πρωί να παραλαμβάνουν τα σχετικά δελτία της συμμετοχής τους.

Να σημειωθεί ότι η φετινή διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στον Διαβήτη, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο – Δρομείς Σύρου.

Το αθλητικό κομμάτι περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 3 χλμ, 5 χλμ, 10 χλμ ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 300μ. (για παιδιά Α΄ – Β΄ και Γ’ Δημοτικού), 500μ. Family Run (για όλη την οικογένεια), και 600 μ. (από 9 ετών και άνω).

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα είναι σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα:

– Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων με την λήψη μέτρων τροχαίας, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 από τις 16:30 έως τις 20:30, στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, Εθνικής Αντιστάσεως, Αλέκου Παναγούλη, Νικηφόρου Μανδηλαρά, Πλατεία Ηρώων, Ηρώων Πολυτεχνείου έως το ύψος του σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης και ο κύκλος του αθλητικού κέντρου Δημήτριος Βικέλας.

Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

– Τη λήψη μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της χερσαίας ζώνης Λιμένα Ερμούπολης Σύρου και συγκεκριμένα επί των οδών «Ακτή Στρατάρχου Παπάγου», «Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως», «Ακτή Πέτρου Ράλλη» και Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας (από την Πυροσβεστική έως τον προβλήτα κρουαζιερόπλοιων), λόγω διεξαγωγής των αγώνων Syros Run 2019.

Στις προαναφερθείσες οδούς απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων το Σάββατο 15-6-2019 από 17:00 έως 21:0

 

 

Πηγή : syrostoday.gr