Πάρος: Τραυματισμός ναυτικού του “Andros Jet”

Ενας άσχημος υπολογισμός, η κακή ισορροπία και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο λόγος για 37χρονο ναυτικό του Andros Jet ο οποίος τραυματίστηκε κι ενώ βρίσκονταν στο χώρο δεξαμενών καυσίμου του πλοίου.. Το ατύχημα συνέβη κι ενώ το πλοίο ήταν μεταξύ Πάρου – Σύρου, δόθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια όταν το Andros Jet έφτασε στη Σύρο, ο 37χρονος με την αρωγή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε το Νοσοκομείο Σύρου έχοντας τραυματιστεί στον καρπό του αριστερού χεριού. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήρε εξιτήριο μερικές ώρες αργότερα .

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά 

“Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ ”ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” σημαίας Κύπρου, για περιστατικό τραυματισμού 37χρονου ναυτικού, ειδικότητας Γ’ Μηχανικού.

Συγκεκριμένα, ενώ το ανωτέρω πλοίο βρισκόταν εν πλω από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, ο 37χρονος κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου στο χώρο δεξαμενών καυσίμου του πλοίου, παραπάτησε και τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο.

Κατά τον κατάπλου του ”ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” στο λιμένα Σύρου, ο ανωτέρω ναυτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ το πλοίο συνέχισε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του για Κύθνο – Κέα – Λαύριο”.

 

 

 

 

Πηγή : naxospress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Next Post

Ο Μπαλόπιτας κάθε Παρασκευή στο Iquana 19 / 07 / 2019

Πε Ιούλ 18 , 2019