Διαμαρτυρία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για δημοσίευμα

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης όπως και η πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων, έχουν έρθει σε δύσκολη θέση κατά καιρούς λόγω της κριτικής που τους ασκείται από πολίτες και φορείς, κάποιες φορές δίκαια, πολλές άλλες άδικα.

Έκπληκτοι, αυτή την φορά, διαβάσαμε σε τοπικό Μ.Μ.Ε την ειρωνεία και τον χλευασμό προς συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι έκαναν αυτό που όρισε η με αρ. 127/21-6-2019 Απόφαση Αντιδημάρχου Δήμου Σύρου-Ερμούπολης:

 

Να παρακολουθούν και να παραλάβουν τα παραδοτέα της με α.π 10630/23-5-2019 σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας “More Greece – Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε”.

Προς ενημέρωση πολιτών και κάθε ενδιαφερόμενου, οι υπογεγραμμένες συμβάσεις όπου αποδέχονται και συνομολογούν και τα δύο μέρη, αποτελούνται από άρθρα που αναφέρουν μεταξύ άλλων την διάρκεια της σύμβασης, την αμοιβή, τις υποχρεώσεις αναδόχου κ.α.

Η ομάδα Διοίκησης Έργου, παρακολουθεί την σύμβαση και διασφαλίζει την τήρησή της, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, η Ομάδα Διοίκησης Έργου, δεν έκρινε τις προτάσεις και τον τρόπο δράσης της εταιρείας, αυτό που έκανε ήταν να τηρήσει την προαναφερθείσα απόφαση Αντιδημάρχου και τις αρμοδιότητες που αυτή περιλάμβανε.

Συνετό θα ήταν, πριν δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε, το εκάστοτε Μ.Μ.Ε να μην ενημερώνεται μονομερώς γιατί με αυτόν τον τρόπο μεροληπτεί και κινδυνεύει να χάσει την αξιοπιστία του.

ΣωμΕρμούπολη, 14-10-2019                                                Εκ του Σωματείου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή : cyclades24.gr

Next Post

Aπάντηση Αντιδήμαρχου πολιτισμού & τουρισμού στα δημοσιεύματα για την MTC GROUP

Τρ Οκτ 15 , 2019