ΔΙΑΥΛΟΣ Ζωντανές μεταδόσεις

Home Page

Πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ

Η Υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ αφορά τη ζωντανή ψηφιακή μετάδοση μέσω του Διαδικτύου ομιλιών, σεμιναρίων, καλλιτεχνικών γεγονότων και λοιπών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται ή φιλοξενούνται από σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς – λ.χ. Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μέγαρο Μουσικής, Μουσεία, Συνεδριακά Κέντρα, κλπ – καθώς και από εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς, πρωτίστως προς το σύνολο των μελών της Ερευνητικής και Ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας.

Η υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ αφορά κυρίως την πραγματοποίηση ζωντανών διαδικτυακών μεταδόσεων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε συνεργαζόμενους με την υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ Φορείς Περιεχομένου. Ωστόσο, παρέχεται και η δυνατότητα ετεροχρονισμένης (on-demand) παρακολούθησης των videos των μεταδόσεων για όσες από αυτές έχει δοθεί η σχετική άδεια από τον διοργανωτή τους. Για να παρακολουθήσετε τo video μιας συγκεκριμένης συνεδρίας κάποιας εκδήλωσης, θα πρέπει να οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα στην οποία προβλήθηκε ζωντανά η συνεδρία αυτή (δηλαδή στην αντίστοιχη Αίθουσα της Εκδήλωσης), και στην λίστα συνεδριών αυτής της Αίθουσας/Εκδήλωσης που εμφανίζεται στα δεξιά της ιστοσελίδας να πατήσετε αριστερό mouse-click πάνω στην ένδειξη play video που εμφανίζεται (με την μορφή μικρού εικονιδίου σχήματος film) στα αριστερά κάθε συνεδρίας για την οποία διατίθεται το video.

Μπορείτε να επιλέξετε από το “Φίλτρο Καναλιών” τα βίντεο με τη θεματολογία που σας ενδιαφέρει και να τα παρακολουθήσετε δωρεάν. Σε τακτά χρονικά διαστήματα ανακοινώνονται βίντεο με θέματα όπως: Άνθρωπος, Γενικά, Δίκαιο, Επιστήμη, Ιστορία, Οικονομία, Περιβάλλον, Πολιτική, Τέχνη, Τεχνολογία.

Το μόνο που χρειάζεται, για να γνωρίζετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που είναι διαθέσιμο διαδικτυακά, είναι να εγγραφείτε δωρεάν στο newsleller του ΔΙΑΥΛΟΥ ΕΔΩ. Με αυτό τον τρόπο λαμβάνετε στο email σας εκδηλώσεις για να τις παρακολουθήσετε άνετα από το χώρο σας. Οποιαδήποτε απορία σας λύνεται εάν επισκεφθείτε την ειδική κατηγορία https://diavlos.grnet.gr/faq

Στους συνεργαζόμενους φορείς ανήκει και το Θέατρο Απόλλων και μπορείτε να βρείτε μεταδόσεις του (όταν είναι διαθέσιμες) στη σελίδα του καθώς και ένα σύντομο ιστορικό του στο https://diavlos.grnet.gr/apollontheatre

 

Next Post

Syros

Σα Μαΐ 23 , 2020